Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αβέρωφ Νεοφύτου

Πυρά εξαπολύει ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη, κάνοντας λόγο για συμπεριφορά υποψήφιου, που τάζει «στους πάντες τα πάντα».

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, ο κ. Νεοφύτου παίρνει θέση για τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης «αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι προΐσταται κυβερνήσεως παρατηρητών των προβλημάτων του κράτους και των πολιτών, επιδόθηκε πάλι σε μια σειρά από "θα"». 

«Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα. Είναι καιρός να συναισθανθεί ότι έχει την ευθύνη του αξιώματός του. Δεν μπορεί ο Υπουργός του των Εσωτερικών να χαρακτηρίζει ως οικονομικά ασύμφορη και μη λειτουργική την μεταρρύθμιση και ο ΠτΔ να μας μιλά με αοριστίες», προσθέτει ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κλείνοντας αναφέρει πως «φαίνεται όμως ότι έχει και επιπρόσθετο λόγο για να μην κάνει τίποτα: Θα πρέπει να ξηλώσει τις στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι σημερινοί του συγκυβερνώντες και ιδιαίτερα το ΔΗΚΟ».