Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γφ

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του ο νομικός Χαράλαμπος Προύντζος, με τις πλείστες ενδείξεις να συγκλίνουν ότι θα υποβάλει ανεξάρτητη υποψηφιότητα διεκδικώντας τη Δημαρχία της πρωτεύουσας.

Υποψηφιότητα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει και την υποστήριξη του ΑΚΕΛ.

Σε συνεδρία της η επαρχιακή επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας, αποφάσισε την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Ασσιώτη για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

ΑΚΕΛ

Ο Ανδρέας Ασσιώτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μια 40ετή περίπου υπηρεσία σε όλες τις βαθμίδες της Δημόσιας Υπηρεσίας, εκ των οποίων τα 8 χρόνια από τη θέση του Γενικού Διευθυντή στα Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας και Δικαιοσύνης. Επιπρόσθετα διαθέτει την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και γνώση μέσα από τις ακαδημαϊκές του σπουδές στην Αρχιτεκτονική και στην Πολεοδομία.

Η Εζεκία Παπαϊωάννου τις επόμενες αναμένεται να ανακοινώσει την στήριξη στον προερχόμενο από το ΔΗΚΟ Σταύρου Σταυρίδη για τη Δημαρχία του Στροβόλου.

Σε δηλώσεις χθες βράδυ στο περιθώριο επετειακής εκδήλωσης στην Πάφο  προς τιμή  του αείμνηστου πρώην Επαρχιακού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Γιάννη Σοφόκλη, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι οι έχουν κορυφωθεί οι εσωκομματικές διαδικασίες ενόψει των εκλογών για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και έπονται νέες ανακοινώσεις.

Στέφανος Στεφάνου – ΓΓ ΑΚΕΛ

«Ήδη έχουμε διαμορφώσει τα ψηφοδέλτια μας σε κάποιους από τους Δήμους της επαρχίας Πάφου και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τις υπόλοιπες αποφάσεις που απομένουν τόσο για τον Δήμο Πάφου όσο και για τον Δήμο της Πόλεως Χρυσοχούς και αντίστοιχα για τις αντιδημαρχίες, τα δημοτικά συμβούλια κ.ά»

Ενώ τέλος Ιανουαρίου αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΚΕΛ για την επαρχία Αμμοχώστου.

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τον επαρχιακό οργανισμό Αμμοχώστου, ανακοίνωσαν χθες ο Ανδρέας Κτωρίδης πρώην αναπληρωτής έπαρχος και η Μαρία Τσαντίλα – Τοφινή πολιτιστική λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας.

Ως γνωστό τη θέση διεκδικεί και ο πρώην υπουργός μεταφορών Γιάννης Καρούσος.