Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Βασιλης Παλμας

Στόχος όλης της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νέος Υπουργός Αμυνας Βασίλης Πάλμας.

«Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Άμυνας, ένα χαρτοφυλάκιο πολύ σημαντικό, με σημαντικό πολιτικό και άλλο ρόλο στα δρώμενα λειτουργίας μίας Κυβέρνησης» είπε ο κ. Πάλμας. 

Θεωρώ, πρόσθεσε, «πως σε ό,τι αφορά τους άξονες πολιτικής και εφαρμογής πολιτικής των θέσεων και των απόψεων που έχει η Κυβέρνηση σε σχέση με τα ζητήματα άμυνας θα τα κουβεντιάσουμε εκτενώς όταν και εφόσον και επίσημα αύριο αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Υπουργός Αμυνας».

Ο κ. Πάλμας τόνισε πως «θα πρέπει να είναι στόχος όλης της Κυβέρνησης με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη που ήταν και το κοινωνικό συμβόλαιό του στην προεκλογική εκστρατεία με το λαό».