Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΑΚΕΛ ΠΕΟ βασιλοπιττα

Με ευχές για επίλυση του κυπριακού και αναφορές στις επικείμενες διπλές εκλογές, τα μηνύματα των ηγετών του ΑΚΕΛ και των Οικολόγων, κατά την κοπή της βασιλόπιττας.

Στους στόχους και τις επιδιώξεις του κόμματος στα μεγάλα ζητήματα του τόπου, εστίασε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, κατά την κοπή της βασιλόπιτας για το 2024, στην παρουσία στελεχών του κόμματος και της ΠΕΟ, βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Έτος εκλογών και μάλιστα διπλών το 2024, με τον Στέφανο Στεφάνου να δίνει, κατά τον χαιρετισμό του,  το σύνθημα για ένα ισχυρό ΑΚΕΛ.

Στέφανος Στεφάνου-ΓΓ ΑΚΕΛ

«Ο στόχος είναι σαφής. Θέλουμε η παρουσία του ΑΚΕΛ και στην ΤΑ και στο ΕΚ να συνεχίσει να είναι ισχυρή ώστε το ΑΚΕΛ να έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει με τις φιλολαϊκές πολιτικές του, που αποβαίνουν προς όφελος της κοινωνίας, των εργαζομένων, της Κύπρου».

Μεταξύ των προτεραιοτήτων του ΑΚΕΛ, η στήριξη των εργαζομένων, όσων πλήττονται, όπως σημείωσε από την ακρίβεια και η ανακούφιση της κοινωνίας από πολιτικές πολλές φορές άδικες για τους πολλούς. Σε σχέση με το κυπριακό διαμήνυσε ότι η προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών για εξεύρεση λύσης στη συμφωνημένη βάση Δ.Δ.Ο, θα συνεχιστεί. Ενώ ευρεία αναφορά έκανε και για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Στέφανος Στεφάνου-ΓΓ ΑΚΕΛ

«Στη Λωρίδα της Γάζας, διενεργείται ένα έγκλημα από το Ισραήλ. Το ΑΚΕΛ δεν μένει αδιάφορο και θα συνεχίσει να κινητοποιεί τον κόσμο για να τερματιστεί ο πόλεμος του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων».

Στα Γραφεία του Κινήματος Οικολόγων, ο νέος Πρόεδρος του κόμματος, πλαισιωμένος από στελέχη και συνεργάτες του, έκοψε την βασιλόπιτα, με ευχές για μια ελεύθερη και πράσινη Κύπρο.

Γιώργος Περδίκης- Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων

«Εύχομαι ειρήνη και ελευθερία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, την Κύπρο. Εύχομαι το Κίνημα Οικολόγων να είναι και αυτή τη χρονιά γερό και δυνατό, ενωμένο και ισχυρό και να συνεχίσει τον αγώνα για μια πράσινη Κύπρο».

Με αισιοδοξία συνεχίζουμε τον αγώνα για προσφορά στην κυπριακή κοινωνία, κατέληξε ο κ. Περδίκης.