Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Διπλά στους οπλίτες και τα στελέχη της εθνικής φρουράς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας ο οποίος επισκέφτηκε φυλάκια της Δύναμης στον Άγιο Δομέτιο. Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών, δήλωσε ο Υπουργός.

Παρακολουθούμε, καταγράφουμε και αναλύουμε με κάθε λεπτομέρεια την αναθεωρητική συμπεριφορά της κατοχικής δύναμης, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας με το πέρας της επίσκεψης του ανήμερα των Χριστουγέννων σε  φυλάκια της ΕΦ στον Άγιο Δομέτιο, μια περιοχή, η οποία δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς είναι εκεί,  που κατοχικός στρατός επέλεξε προσφάτως να δημιουργήσει  νέα τετελεσμένα.

Μιχάλης Γιωργάλλας-Υπουργός Άμυνας

« είναι γεγονός ότι υπάρχει διαφοροποίηση σε ορισμένα επιλεγμένα σημεία  που ο κατοχικός στρατός έχει επιλέξει  παρουσιάζονται παραβιάσεις  ακόμη και της νεκρής ζώνης».

Ο Υπουργός Άμυνας, τόνισε πως δεν εφησυχαζόμαστε, δεν αιφνιδιαστήκαμε και ούτε υποτιμούμε τις κινήσεις και τις προκλήσεις της κατοχική δυνάμεις.   

Μιχάλης Γιωργάλλας-Υπουργός Άμυνας

«Ως εκ τούτου έχω να δηλώσω στους συμπολίτες μας  ότι η Εθνική Φρουρά έχει τις δυνατότητες και επίγνωση των νέων δεδομένων. Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών».

Ο Υπουργός Άμυνας κατά την επίσκεψη του στα φυλάκια 303 του 386 ΤΠ και 103 του 211 ΤΠ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Γεώργιο Τσιτσικώστα, συνομίλησε με στελέχη και εθνοφρουρούς της πρώτης γραμμής και αντάλλαξαν ευχές.

Μιχάλης Γιωργάλλας-Υπουργός Άμυνας

«Η ευθύνη μας είναι πολύ μεγάλη έναντι των συμπολιτών μας, πέραν από την ημέρα είναι και ιδιαιτερότητα του σημείου και της θέσης της οποία βρισκόμαστε είμαστε στην πρώτη γραμμή»

Κατά την επίσκεψή του χορωδίες έψαλλαν τα κάλαντα, πατριωτικά και τραγούδια στο κλίμα των ημερών.