Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχεία της Λεμεσού εξήγγειλε ο Μίλτος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του «μετά από πολύμηνο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν στο Δήμο της αγαπημένης μου πόλης , αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου για τη Δημαρχεία της Λεμεσού»

Σημειώνει ότι «στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης του 2024 θα είμαι Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού με στόχο να εφαρμόσω πρόγραμμα πενταετίας που θα καταστήσει τη Λεμεσό μία σύγχρονη πόλη του 21ου αιώνα»

Αυτούσια η ανακοίνωση του

«Μετά από πολύμηνο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν στο Δήμο της αγαπημένης μου πόλης , αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου για τη Δημαρχεία της Λεμεσού.

Στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης του 2024 θα είμαι Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού με στόχο να εφαρμόσω πρόγραμμα πενταετίας που θα καταστήσει τη Λεμεσό μία σύγχρονη πόλη του 21ου αιώνα .

Μία πόλη , η οποία θα σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό της και θα συνδυάζει αρμονικά το παρελθόν της με το σύγχρονο χαρακτήρα της

Η προσωπική μου εμπειρία ως αρχιτέκτονας αλλά και ως πρώην δημοτικός Σύμβουλος , σε συνδυασμό με τεχνοκράτες και εμπειρογνώμονες που στηρίζουν και πλαισιώνουν την προσπάθεια μου , αποτελούν τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη των στόχων μου.

Η διαφάνεια , η χρηστή διοίκηση , ο εκσυγχρονισμός και η συμμετοχή των δημοτών στη διαδικασία λήψεως αποφάσεων αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του προγραμματισμού που θα παρουσιάσω στην κοινή γνώμη πολύ σύντομα. Στόχος των προτάσεων μου είναι η αναμόρφωση της Λεμεσού και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες.

Βασικό σύνθημα της προεκλογικής μου προσπάθειας είναι η φράση «Λεμεσός Αγάπη μου» η οποία αντικατοπτρίζει τα κίνητρα και τους στόχους μου για τη Λεμεσό.»