Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θηγ

«Δεν μπορεί το μέλλον μας να είναι η διχοτόμηση». Δεν ξεχνάμε τα κατεχόμενα εδάφη μας και δεν θα σταματήσουμε λεπτό να αγωνιζόμαστε, αξιοποιώντας κάθε βήμα και κάθε ευκαιρία προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες, για να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, διεμήνυσε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού από τον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τη συμβολική αυτή μέρα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Γεωργίου για την κοινότητα, η κ. Δημητρίου έστειλε σαφές μήνυμα προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ ότι πρέπει να εγκαταλειφθούν οι απαράδεκτες αξιώσεις περί δύο κρατών και να διοριστεί το συντομότερο δυνατό, ο ειδικός απεσταλμένος του ΓΓ των ΟΗΕ, προκειμένου να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω για την επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου, με σκοπό να επανενώσουμε τον τόπο μας.

Θέλουμε και πρέπει να επενδύσουμε, τόνισε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, στην ειρήνη, την ασφάλεια, την ελευθερία και την ευημερία που αξίζει στον τόπο μας.

Την κ. Δημητρίου συνόδευαν μέλη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης, η Αντιπροέδρος κ. Σάβια Ορφανίδου, ο βουλευτής Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης και οι βουλευτές Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης και Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν.

γφδ
γφδ