Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ακελ

Τη στήριξη του Νίκου Παλιού για τον δημαχρικό θώκο του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου ανακοίνωσε σήμερα το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΑΚΕΛ αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών, με αίσθημα υψηλής ευθύνης, με το βλέμμα στο μέλλον για ένα ανθρώπινο και σύγχρονο Δήμο, με προοδευτικό προσανατολισμό, με έργα και δράσεις προς όφελος των Δημοτών και των αναγκών τους, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες όπως προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του και αποφάσισε να στηρίξει τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Νίκο Παλιό για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Η απόφαση για στήριξη της Υποψηφιότητας Νίκου Παλιού λήφθηκε ομόφωνα, σε κοινή συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ απ’ όλες τις κομματικές ομάδες των Διαμερισμάτων Γεροσκήπου, Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας και Αχέλειας, που αποτελούν τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου.

Ο Νίκος Παλιός αποτελεί ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη του πολιτισμού στη Γεροσκήπου, ως Λειτουργός του Δήμου, την αναβάθμιση των εκπαιδευτηρίων της πόλης μας, ως Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου, και, βεβαίως, ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημιουργία του Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Η υποψηφιότητά του Νίκου Παλιού για τη δημαρχία του νέου Δήμου είναι μια υποψηφιότητα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο. Είναι επιλογή ήθους και εντιμότητας. Έχει τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απαιτεί η σημερινή εποχή, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα για τη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου, διεκδικητικού, πρωτοπόρου.

Η δραστήρια, πολύπλευρη και σημαντική προσφορά του στα κοινά, η ενεργός συμμετοχή του στη δημόσια ζωή του τόπου, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, απ’ όποια υπεύθυνη θέση υπηρέτησε μέχρι σήμερα, αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη αρχή για τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου.

Όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με το προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό προεκλογικό πρόγραμμα του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Παλιού, καθιστούν την επιλογή του ως την πλέον κατάλληλη για τη θέση του Δημάρχου Ανατολικής Πάφου.