Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Η απόφαση όπως προχωρήσει η προσπάθεια του ΔΗΣΥ για πολιτικές συνεργασίες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάρθηκε στη σημερινή συνεδρία του πολιτικού γραφείου το κόμματος.

«Επιβεβαιώθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα όπως προχωρήσει η προσπάθεια για πολιτικές συνεργασίες με άλλα κόμματα, με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των τοπικών κοινωνιών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ. Σημειώνουν ότι «προς αυτήν την κατεύθυνση θα προχωρήσουν παράλληλα τόσο οι επαφές με τη βάση και ευρύτερα με τις τοπικές κοινωνίες όσο και οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο ηγεσιών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου ήταν η ενημέρωση από την Πρόεδρο του κόμματος κ. Αννίτα Δημητρίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, θέμα για το οποίο ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών. «Τονίστηκε εκ νέου πως η λύση του εθνικού μας προβλήματος αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό καθώς και για το μέλλον της πατρίδας μας», σημειώνεται.

Κατά τη σύσκεψη «αποφασίστηκε όπως συνεχίσουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια για διορισμό ειδικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ως πρώτο βήμα για να οδηγηθούμε σε συνομιλίες ουσίας στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, από εκεί που μείναμε στο Κρανς Μοντανά».

Όπως σημειώνεται έγινε ενημέρωση και συζήτηση τόσο για θέματα οικονομίας όσο και για άλλα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.