Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα εισηγηθεί την επέκταση των μέτρων που εκπνέουν 30 Ιουνίου για μειωμένο φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ονούφριος Κουλλάς, σε γραπτή δήλωση σημειώνει τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επιτρέπει την παράταση των έκτακτων μέτρων στήριξης μέχρι και το τέλος του έτους.

Ουνούφριος Κουλλάς – Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΣΥ

Για το τελευταίο τρίμηνο του έτους  τα μέτρα θα πρέπει να επαναξιολογηθούν και να ληφθούν αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψην τόσο τον συνολικό πληθωρισμό όσο, βεβαίως, και τα δημόσια οικονομικά.

To Κέντρο Αριστείας CYENS, που στεγάζεται στην εντός τειχών πόλη της Λευκωσίας, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής το γενικό γραμματέα του κόμματος Στέφανο Στεφάνου.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και έργα και παρακολούθησε σχετικές παρουσιάσεις.

Στέφανος Στεφάνου – ΓΓ ΑΚΕΛ

Επενδύοντας στην έρευνα και στην καινοτομία μπορούμε ν’ ανοίξουμε προοπτικές για την χώρα μας, την οικονομία και την κοινωνία. Δημιουργούμε και γνώση αλλά βοηθούμε και την οικονομία και την κοινωνία, αν βέβαια καταφέρνουμε τα αποτελέσματα στην έρευνα και την καινοτομία να τα μεταφέρουμε στην οικονομία και την κοινωνία.

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ σημείωσε επίσης το ρόλο που το Κέντρο διαδραματίζει στη δικοινοτική συνεργασία.