Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ς

Η βελτίωση και προαγωγή της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας αλλά και η ασφάλεια των ασθενών, πρέπει να είναι πάντοτε προτεραιότητα της πολιτείας και όλων των αρμοδίων θεσμών, δήλωσε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με την ομάδα πρωτοβουλίας «Ιατρική Ασπίδα» - Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ΔΗΣΥ, μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας «Ιατρική Ασπίδα» υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία του ΔΗΣΥ η Πρόεδρος, Αννίτα Δημητρίου, συνοδευόμενη από τη Σάβια Ορφανίδου, Αναπληρώτρια Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας.

Προστίθεται ότι η κ. Δημητρίου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της «Ιατρικής Ασπίδας» για την πρωτοβουλία να συναντηθούν, δήλωσε ότι η βελτίωση και προαγωγή της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας αλλά και η ασφάλεια των ασθενών πρέπει να είναι πάντοτε προτεραιότητα της πολιτείας και όλων των αρμοδίων θεσμών.

Σημειώνεται ότι η κ. Δημητρίου πρόσθεσε, ότι η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση με εθελοντικές πρωτοβουλίες είναι πάντοτε εποικοδομητική και βοηθητική.