Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Πληθαίνουν οι φήμες για νέες καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ ήδη η καταγγελία για βιασμό και σωματική βλάβη έχει τεθεί στο «μικροσκόπιο» των βελγικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn.gr υπήρξαν και άλλες καταγγελίες κατά του ευρωβουλευτή, για ανάρμοστη συμπεριφορά, που τέθηκαν στο αρχείο λόγω ελλιπών αποδεικτικών στοιχείων.

«Υπήρξε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για εργασιακή κακομεταχείριση από συνεργάτη του περίπου στην αρχή της θητείας του. Έβριζε και είχε εξάρσεις» αναφέρει νέα μαρτυρία για τον Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Πέμπτη (20/4), σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, αναμένεται να λάβουν τη δικογραφία οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίοι από την πλευρά τους, δηλώνουν ότι ο πελάτης τους δεν έχει κληθεί από τη βελγική δικαιοσύνη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες Βρυξέλλες, καθώς προτού αρθεί η ασυλία του, φέρεται να έχει ζητήσει ακρόαση από τις βελγικές αρχές.

Στην περίπτωση που αρθεί η ασυλία του οι αρχές θα στείλουν επιστολή και θα τον καλέσουν να καταθέσει, εξηγώντας τον λόγο που τον καλούν ή θα μπορούσε να πάει αστυνομικός στο σπίτι του να τον καλέσει να καταθέσει. Αυτό συνήθως, γίνεται με επιστολή.

Ο ίδιος θα δώσει την δική του εκδοχή και εν συνεχεία ο ανακριτής θα αποφασίσει για προφυλάκισή του ή μη.

Έγκριτοι νομικοί των Βρυξελλώνσ σύμφωνα με την ΕΡΤ αναφέρουν ότι επειδή έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια, το πιο πιθανόν είναι να μην προφυλακιστεί, αλλά αντιθέτως να δοθεί ημερομησία της δίκης λ.χ. σε ένα εξάμηνο και μέχρι τότε ο ίδιος θα παραμένει εκτός φυλακής και χωρίς περιοριστικούς όρους.