Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυγ

Την υποψηφιότητά της για τη θέση της Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ κατέθεσε η Βουλεύτρια του κόμματος, Φωτεινή Τσιρίδου, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Με την εκλογή της νέας Προέδρου, Αννίτας Δημητρίου, το κόμμα μας γυρίζει νέα σελίδα. Ξεκινά μια νέα συλλογική προσπάθεια. Το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται απαιτεί φρέσκες ιδέες, όρεξη για δουλειά, αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι το αίτημα της βάσης μας, αυτό χρειάζεται η παράταξή μας, αυτό θα βοηθήσει σήμερα την Κύπρο μας να κάνει το αποφασιστικό άλμα προς τα εμπρός", αναφέρει η κ. Τσιρίδου.

"Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η συμφιλίωση, η ενότητα και ο εκσυγχρονισμός του κόμματος, με πυξίδα τις ιδέες μας, με προσήλωση στο όραμα του ιδρυτή Γλαύκου Κληρίδη και με απόλυτο σεβασμό προς όσους προσέφεραν από θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια", λέει. 

"Με σεμνότητα, μαχητικότητα και περηφάνια, καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού", προσθέτει η κ. Τσιρίδου, προτάσσοντας, μεταξύ άλλων, τα συμφέροντα της χώρας, την εθνική δικαίωση, την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη και τη νέα γενιά, ενώ αναφέρεται επίσης στη στόχευση "να φέρουμε ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό πρωταγωνιστή"

Η ανάρτηση της: