Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερσ

Ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα από οποιονδήποτε εκλεγεί γιατί σημασία έχει η προκοπή και το μέλλον της χώρας, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία.

Ο κ. Νεοφύτου κάλεσε «τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στην κάλπη για να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο για την χώρα μας».

«Ακόμη ένα πανηγύρι για την Δημοκρατία, μέρα της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους δύο υποψηφίους Προέδρους, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «όποιος και να κερδίσει να υπολογίζει στον Δημοκρατικό Συναγερμό».

«Όχι στην μοιρασιά των καρεκλών αλλά στην ανάληψη ευθύνης για τα δύσκολα που έρχονται για τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα από οποιονδήποτε εκλεγεί γιατί πάντα για μας, όπως είπε, σημασία έχει η προκοπή και το μέλλον της χώρας μας».

Ερωτηθείς αν έχει συγκαλέσει νέα συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για τα όσα τεκταίνονται στο κόμμα, ο κ. Νεοφύτου απάντησε ότι «είναι καθορισμένη (η συνεδρία) στις 6.00 το απόγευμα για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν με βάση το καταστατικό μας».

Σε ερώτηση αναφορικά με τις διάφορες δηλώσεις σε σχέση με τα εσωκομματικά, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «η Δημοκρατία λειτουργεί» και ότι οι απόψεις είναι σεβαστές και «θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

«Χρειαζόμαστε μια δυνατή πατρίδα», ανέφερε και πρόσθεσε «ταπεινά το λέω. Είναι μια από τις προϋποθέσεις για μια δυνατή πατρίδα και έναν ενωμένο Δημοκρατικό Συναγερμό».