Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Χριστοδουλίδης Μαυρογιάννης

Καφεστιατόριο στη Λευκωσία για πρωινό καφέ και χαλαρή συζήτηση με φίλους, συνεργάτες και τη σύζυγό του, επέλεξε για την παραμονή των εκλογών ο ανεξάρτητος υποψήφιος για Προεδρία, Νίκος Χριστοδουλίδης. Για βόλτα στο Μόλο Λεμεσού όπου συνομίλησε με πολίτες ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

*Φωτογραφίες: Mattpress, ΚΥΠΕ

Με βάση τον εκλογικό νόμο ο οποίος απαγορεύει για σήμερα οποιαδήποτε πολιτική δραστηριότητα, οι υποψήφιοι για την Προεδρία άδραξαν την ευκαιρία, περνώντας χρόνο με φίλους.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «σήμερα είμαστε χαλαρά με την οικογένεια, με φίλους, με αγαπημένους συνεργάτες, οι πλείστοι των οποίων ήταν εθελοντές».

Περαιτέρω έκανε αναφορές στις εκλογές και σε συγκεκριμένες ομάδες ψηφοφόρων.

Χριστοδουλίδης καφέ.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε πως «είμαστε εδώ για να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα μετά από μία μακρά προεκλογική εκστρατεία, αρκετά κουραστική», προσθέτοντας ότι «είμαστε στο σημείο που πρέπει να αρχίσει σιγά-σιγά η αδρεναλίνη να πέφτει, αλλά ξέρετε, η Λεμεσός είναι η πόλη μου, την αγαπώ πάρα πολύ».

«Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου, γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειας μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες που με τιμούν με τη βοήθεια τους», συμπλήρωσε.

Ανδρέας Μαυρογιάννης Λεμεσός

Την ίδια ώρα ανέφερε ότι «αυτές οι μέρες είναι και τραγικές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους μας να βλέπουμε σορούς νέων ανθρώπων να έρχονται στα κατεχόμενα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία».

Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση, συνέχισε, και πρέπει «να έχουμε όλοι συναίσθηση της ανάγκης να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να εκτιμούμε το μέγεθος του ανθρώπινου πόνου και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε βοηθητικοί σε αυτό το δράμα των οικογενειών που υποδέχονται τα παιδιά τους νεκρά».

Χριστοδουλίδης καφέ.
Χριστοδουλίδης καφέ.
Χριστοδουλίδης καφέ.
Χριστοδουλίδης καφέ.
Χριστοδουλίδης καφέ.
Χριστοδουλίδης καφέ.
Ανδρέας Μαυρογιάννης Λεμεσός
Ανδρέας Μαυρογιάννης Λεμεσός