Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ανδρέας Μαυρογιάννης

Τις ευχαριστίες του προς τον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και το Νέο Κύμα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του, σε αυτές «τις τόσο κρίσιμες προεδρικές εκλογές για την Κύπρο μας» εκφράζει ο υποψήφιος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κ. Μαυρογιάννη, η απόφαση του Κινήματος «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» και του επικεφαλής του Δρ Κωνσταντίνου Χριστοφίδη για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου στον β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών, "με τιμά ιδιαιτέρως".

Μέσα από την υποψηφιότητα του Δρ Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, αναφέρει, έχουν κατατεθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σημαντικές ιδέες και προτάσεις για τον τόπο μας.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη όσο και το Νέο Κύμα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, σε αυτές τις τόσο κρίσιμες Προεδρικές εκλογές για την Κύπρο μας. Κρίσιμες για το μέλλον του Κυπριακού, την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων στον τόπο μας".

Καταληγει αναφέροντας ότι με γνώμονα το καλό της Κύπρου και των ανθρώπων της, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να χτίσουμε γέφυρες και να δημιουργήσουμε τη δυναμική που θα μας οδηγήσει στην Κύπρο που οραματιζόμαστε. Μία Κύπρο καλύτερη.