Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εφς

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος απευθύνεται στον Δημοκρατικό Συναγερμό αναφέροντας πως θα ήταν τιμή για το ΔΗΚΟ να έχουν νέα συνεργασία σε μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.

Λίγο πριν από την σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος υπενθυμίζει στον Συναγερμό: 

«Με τον @DISY1976 συνεργαστήκαμε σε δύσκολες εποχές και κρατήσαμε τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας». Προσθέτει ότι «Μπορούμε να εργαστούμε για την ανάπτυξη, την ευημερία και την σταθερότητα»
 

Υπενθυμίζεται ότι, το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αποφασίζει σήμερα στις 18:00, και δύο είναι οι επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι: Ψήφος κατά βούληση ή στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, είχε αναφέρει πως, «η προεκλογική εκστρατεία πρέπει να συνεχιστεί με επιχειρήματα και όχι με αντιπαραθέσεις. Με όσα μάς ενώνουν, και όχι με όσα μάς διχάζουν. Με στόχο να δικαιώσουμε την κοινωνία στο μέλλον, και όχι να δικαιωθούμε για το παρελθόν. Για μια Κύπρο ελεύθερη, ευημερούσα, δημοκρατική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή. Συνεχίζουμε για την Κύπρο που αξίζει στον λαό μας»