Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Η σύζυγος του υποψήφιου Προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι. Μιλώντας για τον σύζυγό της τον χαρακτήρισε ως την καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή.

Αναφέρθηκε στην μάχη των εκλογών, στις δυσκολίες της προεκλογικής περιόδου, τα μηνύματα της που στέλνει η κοινωνία και περιέγραψε την καθημερινότητα με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η σύζυγος του υποψήφιου προέδρου, Μαρία Σελίπα ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ένα από τα μηνύματα που μεταδίδει ο κόσμος είναι ότι «θέλει να είμαστε κοντά τους». «Ο κόσμος θέλει να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον ταλανίζουν» ανέφερε.

Πρόσθεσε, ότι «αφουγκραζόμενοι αυτούς τους προβληματισμούς ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει δημιουργήσει ένα κατάλληλο, μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα το οποίο είναι πολύ λεπτομερές».

Σημείωσε πως ο κόσμος πλέον μετράει εμπειρίες και φαίνεται να κλίνει προς την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου αφού έχει δείξει πολλές φορές αποτελεσματικότητα. Υπέδειξε δε ότι «η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή είναι ο Αβέρωφ».

Μιλώντας για την καθημερινότητα με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την Προεδρία αναφέρθηκε και στις μαγειρικές του ικανότητες. Όπως είπε, ό,τι έχει να κάνει με κρέας και ψάρι τα αναλαμβάνει αυτός ενώ η ίδια αναλαμβάνει το ψώνισμα αφού ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν έχει τον χρόνο για κάτι τέτοιο.