Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νίκος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση των ΣΥΚΑΛΑ και ΣΥΚΑΤΑ να στηρίξουν την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη χαιρετίζει το ΔΗΚΟ, τονίζοντας πως  «η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει ότι επικράτησε η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη έναντι του λαϊκισμού και της παροχολογίας».

Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εν λόγω εξέλιξη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι αναδεικνύει την ευρύτερη στήριξη που απολαμβάνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ

Χαιρετίζουμε τη στήριξη της υποψηφιότητας Ν. Χριστοδουλίδη

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, από τα συμβούλια των Συνδέσμων Καταθετών Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ) και μη θεσμικών Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων (ΣΥΚΑΤΑ).

Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει ότι επικράτησε η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη έναντι του λαϊκισμού και της παροχολογίας.

Επιπρόσθετα, αναδεικνύει την ευρύτερη στήριξη του κ. Χριστοδουλίδη από διάφορες κοινωνικές ομάδες, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση της κυπριακής κοινωνίας και του Δημοκρατικού Κόμματος ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης διαθέτει τα ποιοτικά και πολιτικά χαρακτηριστικά για σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας αποδοχής και επίτευξη συνθηκών ενότητας και συλλογικότητας.