Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Με χυδαίες και βαριές βωμολοχίες επετέθη ο κατηγορούμενος, πρώην Bουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, στη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η πλευρά των κατηγορουμένων αποκαλεί τον γιο της «μακαρίτη». «Έχει δολοφονηθεί», είπε η ίδια, ενώ απευθυνόμενη στον Γιάννη Λαγό σχολίασε ως υποκριτικό το ενδιαφέρον «για τις μανούλες», το οποίο είχε εκφράσει ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της σημερινής δικάσιμου.

Τότε, ο Γιάννης Λαγός άρχισε να καταφέρεται με χυδαίες ύβρεις εναντίον της Μάγδας Φύσσα, φωνάζοντάς της «άντε γ….», ακόμη και την ώρα που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να τον απομακρύνουν από την αίθουσα.

Σημειώνεται ότι όπως ανακοινώθηκε από την έδρα, το δικαστήριο εντόπισε τη σύντροφο του Παύλου Φύσσα, η οποία κρατούσε τον δολοφονημένο μουσικό την ώρα του θανάτου του και της οποίας η μαρτυρία κρίνεται κομβικής σημασίας. Η ίδια αναμένεται να καταθέσει στην δικάσιμο της 18ης Ιανουαρίου.