Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αρχιεπισκοπή

Την συνέχιση, επέκταση και εμπέδωση του έργου που επιτεύχθηκε τα τελευταία δεκαέξι χρόνια από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο τον Β’ δήλωσε πως επιθυμεί ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, σε εκδήλωση, χθες το βράδυ στην Πάφο.

«Είναι πολλοί σήμερα και ανάμεσα στους συνυποψήφιους μας που δεν θεωρούν ότι το έργο αυτό πρέπει να συνεχιστεί και πρώτα από όλα βρήκε μια μεγάλη αντίθεση και ένα μεγάλο πόλεμο στην ίδρυση της θεολογικής σχολής», ανέφερε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος. 

Βίντεο με το έργο και την παρέμβαση του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου  Βασίλειου για την προστασία των κατεχόμενων μνημείων και ναών καθώς και τις προσπάθειες του για να μείνει άσβεστη η φλόγα της επιστροφής στην Αμμόχωστο, ετοίμασε η Ομάδα στήριξης του Μητροπολίτη.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας , παρευρέθηκε χθες στα εγκαίνια του χριστογεννιάτικου χωριού της Μητρόπολης του .   

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ανοικτό για το κοινό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και τα Σαββατοκύριακα θα εμπλουτίζεται με πλήθος δραστηριοτήτων με σκοπό τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στην εκκλησία.

Χθες πραγματοποιήθηκαν παραστάσεις, δραστηριότητες, face painting, ταχυδακτυλουργοί και ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του σκόρπισαν χαμόγελα στα μικρά παιδιά.