Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αβέρωφ Νεοφύτου.

Θέματα που απασχολούν τους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα τους ανθρώπους του θεάτρου, συζήτησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου με μέλη της Ομοσπονδίας Θεατρικών Φορέων Κύπρου.

 «Δημοκρατικός Συναγερμός και Αβέρωφ Νεοφύτου στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν όλους τους τομείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη πολιτιστικής κουλτούρας στον τόπο μας. Και δεν μείναμε στα λόγια. Έμπρακτα έχουμε αποδείξει την υποστήριξή μας με τη δημιουργία του Υφυπουργείου Πολιτισμού», δήλωσε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Τόνια Μουσκή.

Ενώ εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο κ. Αχιλλέας Γραμματικόπουλος ανέφερε

Κάναμε μια γλυκύτατη κουβέντα που πιστεύω καταφέραμε να του δώσουμε ακριβώς το στίγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα η θεατρική δημιουργία. 

Κάλεσμα για συστράτευση γύρω από την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. Μιλώντας σε συγκέντρωση συνταξιούχων στο σύλλογο «ΠΡΟΟΔΟΣ» στη Λεμεσό,  ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι πραγματική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, θα επέλθει μόνο με εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Γιατί αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ, διέσυρε την Κύπρο διεθνώς. Τη διέσυρε με τα χρυσά διαβατήρια,  τη διασύρει τώρα με το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών και στο κέντρο του κάδρου είναι η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ και ο πρόεδρος του, Αβέρωφ Νεοφύτου», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Ο κ. Στεφάνου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναλγησία απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι.