Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ανεξαρτητοι υποψηφιοι

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται ότι βρίσκεται ο διάλογος μεταξύ τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας για διερεύνηση της πιθανότητας συμπόρευσης και σύγκλισης σε μία υποψηφιότητα. Το σενάριο που είδε τις τελευταίες εβδομάδες το φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι συζητείται σοβαρά μεταξύ των υποψηφίων Μάριου Ηλιάδη, Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, Αχιλλέα Δημητριάδη και Χριστόδουλου Πρωτοπαπά οι οποίοι, όπως επιβεβαιώνει η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter.

Την φωτογραφία ανάρτησε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς γράφοντας αστειευόμενος ότι ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει να φάνε πίτσα στη συνέχεια άλλαξαν ιδέα και έφαγαν ψάρι, σημειώνοντας με νόημα: «Πάμε καλά».

Οι τέσσερις υποψήφιοι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά την τελευταία περίοδο συνεχίζουν τον διάλογο που είχαν αρχίσει ημέρες πριν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό εάν συγκλίνουν στην απόσυρση τριών εξ αυτών και την στήριξη ενός εκ των τεσσάρων.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετά που τους ενώνουν σε πολιτικό επίπεδο, ιδιαίτερα στο Κυπριακό αφού και οι τέσσερις υποστηρίζουν λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τους ίδιους υπολογισμούς μια μεταξύ τους συνεργασία θα μπορούσε να προσελκύσει ένα σεβαστό, διψήφιο ποσοστό ψήφων.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία το γεύμα, που δεν ήταν το πρώτο που είχαν μεταξύ τους, κύλησε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα με τους τέσσερις υποψήφιους να ποζάρουν χαμογελαστοί.