Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαυρογιαννης

Νέο μήνυμα προς τους πολίτες έστειλε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, «ντύνοντας» το με εικόνες από την πολυετή του παρουσία στα πολιτικά δρώμενα.

Μέσα από το βίντεο που ανήρτησε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Μαυρογιάννης στέλνει το μήνυμα πως «με υπευθυνότητα, όραμα και σχέδιο, μαζί μπορούμε να σηκώσουμε την Κύπρο ψηλότερα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επιλογή των φωτογραφιών που πλαισιώνουν τη δήλωση του, καθώς από αυτές απουσιάζει μόλις ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον οποίον έχει συνεργαστεί στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρογιάννης παρουσιάζει πλάνα από την συνύπαρξη του με τους Γλαύκο Κληρίδη, Τάσσο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Χριστόφια, ωστόσο εμφανής είναι η απουσία του νυν Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη.

Παρουσιάζει επιπρόσθετα πλάνα του ιδίου με τους Κόφι Ανάν, Αντόνιο Γκουτέρες, και τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Από το σποτάκι ξεχωρίζει και η παρουσία του πρώην ειδικού Συμβούλου του ΓΓ ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Άιντε, ο οποίος είχε κρίσιμο ρόλο στις διαπραγματεύσεις του Κραν Μοντανά.