Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αβέρωφ Νεοφύτου

Από την γενέτειρα του Αργάκα και την Λάρνακα συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες τις συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μαζική η παρουσία του κόσμου, με το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου να δίνει στη δημοσιότητα πλάνα από τις δυο πρόσφατες συγκεντρώσεις.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου από την Λάρνακα, όπου βρέθηκε την Τρίτη (02/08) σε σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε, αφού όπως ανέφερε «για δεκαετίες σας ένιωθα δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα καλά και στα κακά και πάντα έπαιρνα δύναμη από εσάς να δίνουμε τις μάχες, όχι για την παράταξή μας αλλά για τον τόπο μας».

Μαζική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του στην Αργάκα, την Δευτέρα (01/08).

Έντονα συγκινημένος ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την επιτυχή εκδήλωση, ανέφερε πως «Οι ερχόμενες εκλογές, δεν ορίζουν μόνο την αυριανή διακυβέρνηση. Τα κυρίαρχα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν είναι αυτά που κάποιοι άθελα τους τα θεωρούν δεδομένα».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών, ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή από την Επαρχία Αμμοχώστου, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι συγκεντρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.