Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος, Δρ. Πόπη Κανάρη, τον Γενικό Διευθυντή του Καραϊσκάκειου, Δρ. Παύλο Κωστέα και την Δρ. Βιολέτα Αναστασιάδη, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της θεσμοθέτησης της κρατικής χρηματοδότησης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, καθώς και το θέμα της αναγνώρισής του ως κέντρο αναφοράς μέσω Νομοθεσίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε το Καραϊσκάκειο ως ένα κέντρο αριστείας, του οποίου η φήμη ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου, με σημαντική συμβολή στους τομείς της διάγνωσης, της επιστημονικής έρευνας, αλλά και της αντιμετώπισης αιματολογικών παθήσεων, μορφών καρκίνου, αλλά και σπάνιων νοσημάτων. Σημείωσε επίσης την σημασία της υλοποίησης του οράματος του Καραϊσκάκειου για λειτουργία κινητής κλινικής μονάδας, καθώς και τη δημιουργία πολυθεματικού κέντρου για ασθενείς με σπάνια νοσήματα.