Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ανδρέας Μαυρογιάννης Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος

Aπόψεις για θέματα που αφορούν την ενίσχυση του κράτους δικαίου αντάλλαξαν την Τετάρτη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Συζήτησαν επίσης και τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Πολιτικό Γραφείου του υποψηφίου Προέδρου.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ο Σύλλογος αντιμετωπίζει τα φλέγοντα ζητήματα του κράτους δικαίου.

«Οι απόψεις, οι εισηγήσεις και οι θέσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, ακούστηκαν με πολύ ενδιαφέρον, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη διαμόρφωση των θέσεων του προεκλογικού μας προγράμματος», είπε ο κ. Μαυρογιάννης.

Πρόσθεσε πως " προσδοκούμε και προσβλέπουμε στη συνέχιση της ανταλλαγής απόψεων, η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο μας".

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Χρίστος Κληρίδης, δήλωσε ότι, διεξήχθη μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση. «Ενημερώσαμε τον κ. Μαυρογιάννη για τα θέματα τα οποία μας απασχολούν, ο οποίος με τη σειρά του μας ενημέρωσε για τις απόψεις του», είπε ο κ. Κληρίδης. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.