Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νίκος Χριστοδουλίδης Νικόλας Παπαδόπουλος

Όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει το δρόμο τους σε σχέση με την στήριξη του ΔΗΚΟ στο πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, κάτι που όπως φαίνεται «κλείδωσε» στο σημερινό τετ α τετ του δεύτερου με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Στη σημερινή συνάντηση των δυο ανδρών, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ παρέδωσε το περίγραμμα θέσεων του κόμματος, με τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας, να υπόσχεται πως αφού αυτό μελετηθεί, θα απαντηθεί και γραπτώς.

Ενδεικτικό του ότι σήμερα, είχαμε κατ’ ουσίαν μια συνάντηση μεταξύ Παπαδόπουλου-Χριστοδουλίδη, χωρίς τη συμμετοχή αντιπροσωπειών και διαβουλεύσεων.

Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μια «πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση», με τον κ. Χριστοδουλίδη να σημειώνει πως «συνεχίστηκε ο διάλογος για τις προκλήσεις του σήμερα, το όραμα για το μέλλον της πατρίδα μας, αλλά και πως αντιμετωπίζονται οι προκλήσεις».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, αύριο το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος θα έχει ενώπιον του όλα τα σχετικά δεδομένα, με βάση τα οποία θα προχωρήσει σε συγκεκριμένη εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή, για να παρθεί την προσεχή Κυριακή, η τελική απόφαση για τις Προεδρικές εκλογές.

1
2
3
4
5
6
7
8
Νίκος Χριστοδουλίδης Νικόλας Παπαδόπουλος