Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νίκος Χριστοδουλίδης Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης

Γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέθεσε το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αβέρωφ Νεοφύτου, σύμφωνα με ανακοίνωση, λίγο πριν από το πολιτικό και ιδεολογικό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού το απόγευμα, συζήτησαν όλο το φάσμα ζητημάτων που άπτονται των σχέσεων των δυο χωρών. 

Στο γεύμα παρέστησαν, επίσης, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. 

O ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης, με γραπτή δήλωσή του και αναφερόμενος στο ζήτημα του τοπικού σχεδίου του Ακάμα, σημειώνει πως σε ένα νησί όπου οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον ορατές, δεν μπορούμε να ακολουθούμε συνταγές του παρελθόντος, προσθέτοντας ότι η προστασία του Ακάμα δεν μπορεί να είναι υπό διαπραγμάτευση. 

Χαρακτηρίζει, επίσης, ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι η διαδικασία εκπόνησης του τοπικού σχεδίου γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες με «αδιαφανείς, όπως υποστηρίζει, διαδικασίες και με άρνηση εκ μέρους του Υπουργού Εσωτερικών» το σχέδιο να δοθεί στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής. 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σήμερα συνάντηση με την ΣΕΚ, στο επίκεντρο της οποίας ήταν ο Εθνικός Κατώτατος Μισθός. 

Χθες το βράδυ, εξάλλου, μίλησε στη Λάρνακα σε εκδήλωση για φίλους και εθελοντές, στο πλαίσιο του διαλόγου που διεξάγει με την Κοινωνία των Πολιτών. 

Όπως ανέφερε, ο δρόμος που επέλεξε δεν είναι η εύκολη οδός, αλλά τον ακολουθεί με τόλμη και αποφασιστικότητα, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο. 

Στοχεύουμε όλοι και όλες να έχουν ίση εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στα κοινά, σε με μια Κυβέρνηση που θα απαρτίζεται από ικανούς τεχνοκράτες, έμπειρους επαγγελματίες και πολιτικές προσωπικότητες από όλους τους χώρους. 

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή  «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ήταν σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Κώνσταντίνος Χριστοφίδης. Ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο πολιτικό του όραμα.