Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρ

Σύντομα η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη και τον ρόλο των κυπριακών επιχειρήσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΕΒ, στη Λευκωσία, για συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΕΒ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «βρίσκομαι σήμερα στην ΟΕΒ, θέλω να αναφέρω πρώτα και πάνω από όλα ότι τους προσεγγίζουμε ως συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια για ενίσχυση της οικονομίας της χώρας μας.

Διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις, περιλαμβανομένης και της δικής μας Κυβέρνησης, εργαζόμαστε ώστε να προσελκύσουμε ποιοτικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή πρέπει να δούμε και τους Κύπριους επιχειρηματίες, πρέπει να δούμε πώς μέσα από συγκεκριμένα κίνητρα, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις ενισχύουμε και στην Κύπρο τους Κύπριους επιχειρηματίες, αλλά και τις δραστηριότητες τους στο εξωτερικό. Και είναι ένας από τους λόγους που είμαι σήμερα εδώ, για να συζητήσουμε συγκεκριμένα.

Και σύντομα η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κάποιες ανακοινώσεις που αφορούν συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη και τον ρόλο των κυπριακών επιχειρήσεων».