Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Philip Morris Cyprus

H Philip Morris Cyprus απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® - Certified™ για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά από διεξοδική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Cyprus. Η ανανέωση της πιστοποίησης επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της Philip Morris Cyprus, που βασίζεται στις αρχές της συμπερίληψης και διαφορετικότητας και στόχο έχει τη συνεχή εκμάθηση, αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων της.

Η εστίαση της Philip Morris Cyprus στη συμπερίληψη και διαφορετικότητα αναδεικνύεται ξεκάθαρα στην έρευνα αφού το σύνολο των ανθρώπων της (100%) πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται δίκαια ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή/και σεξουαλικού προσανατολισμού. Παράλληλα, η έμφαση στην κοινωνική αλληλεπίδραση και διαφάνεια αξιολογείται επίσης υψηλά αφού η δικαιοσύνη (98%), η συντροφικότητα (98%) και η συμπεριφορά της ηγεσίας (97%) είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Philip Morris Cyprus στα μάτια των ανθρώπων της.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Cyprus, κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος, για τη δεύτερη διαδοχική πιστοποίηση της Philip Morris Cyprus ως Great Place to Work, γιατί μέσα σε μόλις 2.5 χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά καταφέραμε να γίνουμε σημείο αναφοράς ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες της χώρας. Ο πήχης για την επόμενη χρονιά παραμένει υψηλός, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη και έμπνευση ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που έχει πλέον η ομάδα της Philip Morris Cyprus».

Η διαδικασία αξιολόγησης διενεργείται μέσω ενός δομημένου και ανώνυμου ερωτηματολογίου (Trust Index) για περισσότερα από 30 χρόνια, το οποίο αποστέλλεται απευθείας προς τους εργαζόμενους και διερευνά σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος όπως αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα.