Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας ανακοίνωσε ότι μετά το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε στην «Πύλη Κτηματολογίου», λόγω κυβερνοεπίθεσης, η επαναφορά συγκεκριμένων δικαιοπραξιών, η οποία ξεκίνησε στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας σήμερα Τετάρτη θα επεκταθεί και στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λεμεσού την Πέμπτη, 16 Μαρτίου.

Οι δικαιοπραξίες θα αφορούν μόνο την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων, Υποθηκών και Εμπράγματων Βαρών και μόνο για τεμάχια / ακίνητα της Επαρχίας Λεμεσού. Το ωράριο λειτουργίας αποδοχής στα Επαρχιακά Κτηματολογικά Γραφεία Λευκωσίας και Λεμεσού, είναι μεταξύ 8 π.μ. και 1:15 μ.μ. και για την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων και Υποθηκών θα τηρείται η υφιστάμενη διαδικασία των ραντεβού.

Όπως αναφέρεται, για το χρόνο επαναλειτουργίας των υπόλοιπων Επαρχιακών Κτηματολογικών Γραφείων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και το Υπουργείο Εσωτερικών απολογούνται ξανά για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί, ενώ σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων.