Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καυσιμα μειωση

Σημαντικές μειώσεις που ελαφρύνουν αισθητά την τσέπη των καταναλωτών σημειώνονται τον τελευταίο μήνα στις τιμές των καυσίμων.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου μηνά έχει καταγραφεί στην Κύπρο μείωση 18 σεντς στην βενζίνη, 11 στο πετρέλαιο κίνησης και 7 στο πετρέλαιο θέρμανσης.

«Είναι σημαντικές για τον καταναλωτή διότι το όριο των τιμών που έχουν φτάσει οι τιμές των καυσίμων οποιαδήποτε νέα αύξηση θα είναι δυσβάστακτη και δεν μπορούσε ο καταναλωτής να την αντέξει», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης.

Οι μειώσεις στις τιμές των καυσίμων όπως φαίνεται δεν θα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα καθώς η κατιούσα στις τιμές θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον κύριο Δρουσιώτη,

«μείωση θα έχουμε και σήμερα και την Δευτέρα, πλέον άλλες μειώσεις θα περιμένουμε να έρθουν τα άλλα φορτία αναμένω ότι νέες μειώσεις θα υπάρχουν περί τα τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου».

Εκτίμηση του Προέδρου του Συνδέσμου Καταναλωτών, είναι πως δύσκολα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου θα δούμε ξανά τιμές κοντά στα δύο ευρώ το λίτρο. Είναι ωστόσο παρακινδυνευμένο να πει κάποιος με σιγουριά πως θα κινηθούν οι τιμές των καυσίμων στους μήνες του φθινόπωρο καθώς όλα είναι ρευστά.