Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τ4ςε

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, η ΟΠΑΠ Κύπρου υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία την νικητήρια ομάδα της κατηγορίας Digital των Young Lions Cyprus 2024. Οι νεαρές διαφημίστριες Νίνα Τσιλίδου και Μαρία Κοσμά μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο διαγωνισμό διαφήμισης στις Κάννες της Γαλλίας, αναδεικνύοντας τη σημασία της υποστήριξης και της χορηγίας της ΟΠΑΠ Κύπρου. 

Κατά την επίσκεψη τους, η Νίνα Τσιλίδου και η Μαρία Κοσμά συνοδία της Προέδρου των Young Lions Cyprus 2024 Ξένιας Χατζηϊωαννίδου περιέγραψαν τις γνώσεις και την έμπνευση που αποκόμισαν από το φεστιβάλ, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για την περαιτέρω εξέλιξη τους στον τομέα της διαφήμισης. Η ΟΠΑΠ Κύπρου επιβεβαίωσε ότι η χορηγία της στο θεσμό των Young Lions Cyprus ήταν μια απόφαση που ανταποκρίνεται πλήρως στις αξίες και τη δέσμευσή της για ενίσχυση των νέων ταλέντων της Κύπρου. 

Με ιδιαίτερη χαρά, η ΟΠΑΠ Κύπρου ενημερώθηκε και για την πρώτη νίκη της Κύπρου στο Φεστιβάλ των Καννών, που έφερε ο Μάριος Πασχαλίδης, φοιτητής του Frederick University. Ο Μάριος διακρίθηκε στο Roger Hatchuel Student Academy competition, κατακτώντας την πρώτη θέση, και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους διαφημιστές που συμμετείχαν στη φετινή αποστολή. 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων της χώρας μας, διασφαλίζοντας ένα λαμπρό μέλλον για την κυπριακή διαφήμιση και επικοινωνία. 

Σχετικά με την ΟΠΑΠ Κύπρου: 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην κυπριακή αγορά, υποστηρίζοντας ενεργά κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, με στόχο την προαγωγή της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη της κοινότητας. 

Σχετικά με τα Young Lions Cyprus: 

Τα Young Lions Cyprus αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες της διαφήμισης να αναδείξουν το ταλέντο τους σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο διαγωνισμό των Καννών.