Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2024-06_SDEK-Student_Cannes

Για πρώτη φορά, ο ΣΔΕΚ ως εκπρόσωπος των Cannes Lions στην Κύπρο από το 2022, συμμετέχει με εκπρόσωπο του στην φοιτητική ακαδημία Roger Hatchuel στο Φεστιβάλ Cannes Lions. Ο τυχερός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην εκπαιδευτική αυτή εμπειρία είναι ο Μάριος Πασχαλίδης, φοιτητής του Frederick University.

Η διαδικασία επιλογής ήταν έντονη και απαιτητική. Οι μαθητές προτάθηκαν από τους οργανισμούς που εκπροσωπούν τα Cannes Lions σε κάθε χώρα, στην περίπτωση της Κύπρου από τον ΣΔΕΚ, και στη συνέχεια επιλέχθηκαν από μία παγκόσμια επιτροπή.

O Μ. Πασχαλίδης είναι ένας από τους 30 μαθητές από 30 διαφορετικές χώρες που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ. Καθ’ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 17-21 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες στο εξαιρετικά προσεγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Roger Hatchuel Student Academy, θα εξερευνήσουν διαφορετικές κατευθύνσεις του κλάδου, θα μάθουν για τη δημιουργική διαδικασία και θα αναπτύξουν το προσωπικό τους brand.

Ο ΣΔΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στο Μάριο Πασχαλίδη, που θα μεταδώσει την εμπειρία του στους επόμενους υποψήφιους σε εκδήλωση που θα διοργανώσει ο σύνδεσμος.

Πληροφορίες για τον ΣΔΕΚ:

Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης –Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. O ΣΔΕΚ είναι ενεργό μέλος στην European Association of Communications Agencies από το 1990. Από το 2019, διοργανώνει τα Carob Awards, τη μεγαλύτερη εκδήλωση βραβείων διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο.

Από το φθινόπωρο του 2022, είναι επίσημος εκπρόσωπος των Cannes Lions στην Κύπρο. To Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διεθνής διαγωνισμός για τον χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο στις Κάννες για ένα πενθήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, βραβεία, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις κ.λπ.