Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υτξ

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την Καίτη Γαρμπή, τον γιο τους, Δημήτρη, αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Αρχικά, ο Διονύσης Σχοινάς είπε για το πότε ένιωσε ότι πέτυχε όσον αφορά στη μουσική του καριέρα: «Από την αρχή. Η δεκαετία του '90 ήταν σαν αγκαλιά για τους καλλιτέχνες. Με το τραγούδι “Ποτέ” είπα ότι τα κατάφερα, ο κόσμος μού το ζητάει ακόμα».

Σχετικά με ένα αξέχαστο περιστατικό με θαυμάστρια, ο τραγουδιστής περιέγραψε: «Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Ήρθε στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως… Αυτό θυμάμαι πολύ έντονα».

Έπειτα από σχετική ερώτηση, ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε: «Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου».

Στη συνέχεια, για ανακριβή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο, είπε: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

Για τη σύζυγό του, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, σχεδόν τις ίδιες αρχές, που έχουν στο μυαλό τους πώς θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους και σε αυτά στο 70-80% κολλήσαμε. Κλείσαμε 27 χρόνια γάμου. Υπάρχουν ζήλειες όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά επειδή είμαστε γάτες και έχουν περάσει τα χρόνια δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Με το τραγούδι "Εσένα μόνο" της Καίτης θα χαρακτήριζα τη σχέση μας».


Και πρόσθεσε: «Έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί με την Καίτη μετά τον γάμο. Δεν υπάρχει κρίση. Μαλώνουμε πάρα πολύ με ευγένεια και με επίπεδο. Δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχουν λόγια που θα μείνουν στο κεφάλι του άλλου. Όταν τσακωνόμαστε και ανέβει λίγο η φωνή εγώ θα πάω μια βόλτα με το αμάξι και σε 3 λεπτά θα γυρίσω πίσω και θα κοιταχτούμε και θα γελάσουμε και θα φιλιόμαστε. Μας έτυχε να βρει ο ένας τον άλλον. Ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί».

Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα».

Τέλος, ο Διονύσης Σχοινάς σχολίασε: «Υπήρξαν δυσκολίες στον χώρο της νύχτας, αλλά για μένα η νύχτα είναι πιο καθαρή από τη μέρα».
Πηγή: protothema.gr