Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια

Έλεγχοι εκατοντάδων οχημάτων και προσώπων πραγματοποιήθηκαν κατά το τριήμερο από την ΑΔΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο εκστρατείας με στόχο την ικανοποίηση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού και πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του τριημέρου ελέγχθηκαν 623 οχήματα και 668 πρόσωπα, ενώ πραγματοποιήθηκαν 219 αλκοτέστ, από τα οποία προέκυψαν 19 καταγγελίες. Επίσης, προέκυψαν άλλες 157 καταγγελίες για άλλα τροχαία αδικήματα, καθώς και 29 τροχαίες υποθέσεις.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, κατασχέθηκαν 30 αυτοκίνητα και εννέα μοτοσικλέτες, ενώ καταγγέλθηκε ένα υποστατικό.

Εκτελέστηκαν επίσης τέσσερα εντάλματα προστίμου για το συνολικό ποσό των 550 ευρώ, ελέγχθηκαν τέσσερις φρουροί ασφαλείας και εντοπίστηκε μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα και ένα αναζητούμενο όχημα.

Επιπρόσθετα, περίπολα των σταθμών υπαίθρου καθώς και ειδικό περίπολο πρόληψης πυρκαγιών πραγματοποίησαν μηχανοκίνητες περιπολίες στους τομείς των σταθμών τους και σε κύριες και δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες για πρόληψη των πυρκαγιών.

Κατά το τριήμερο συνελήφθη 20χρονος για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, 29χρονος για το αδίκημα του δεκασμού δημόσιου λειτουργού και 26χρονος για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου για προσωπικά δεδομένα.

Η Αστυνομία προχώρησε ακόμη στη σύλληψη προσώπου για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, σε συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη παραμονή στην Δημοκρατία, σε σύλληψη καταζητούμενου για υπόθεση βίας στην οικογένεια, ενώ μέλη της αστυνόμευσαν δυο εκδηλώσεις.