Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Θερμότερο έτος

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο (25/06) Τρίτη με τον καιρό να είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρηθούν αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο μέχρι την Πέμπτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 23 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα νοτιοανατολικά θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και αργότερα τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Πέμπτη, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση.