Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Mε αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται από παρουσιαστές και καλεσμένους σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε με ανάρτησή της.

Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι ο ρόλος των τηλεοπτικών παρουσιαστών είναι να υποστηρίζουν τα θύματα.

«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. Οκ; Αυτά υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε και όχι τους μπαμπούλες!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε την ανάρτηση


Μάλιστα και την προηγούμενη ημέρα, η Ρούλα Κορομηλά είχε υποστηρίξει με βάση την εξέλιξη της υπόθεσης, ότι πολλές κακοποιημένες γυναίκες θα είναι λογικό να διστάσουν να καταγγείλουν τους κακοποιητές τους.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».