Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μονόλιθος στη Νεβάδα έκανε την εμφάνισή του προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Το μυστηριώδες αντικείμενο στέκεται μόνο του στη μέση της ερήμου, στην κορυφή ενός λόφου, αντανακλώντας το φως του ηλίου λόγω της μεταλλικής του κατασκευής, τραβώντας φυσικά τα βλέμματα κάθε περαστικού.

Λίγο μετά την ανακάλυψή του, το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας (LVMP) έκανε μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Βλέπουμε πολλά περίεργα πράγματα όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για πεζοπορία, όπως το να μην είναι προετοιμασμένοι για τον καιρό, να μην έχουν μαζί τους αρκετό νερό… αλλά δείτε αυτό!

»Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης του Λας Βέγκας εντόπισε αυτόν τον μυστηριώδη μονόλιθο κοντά στο Gass Peak βόρεια της κοιλάδας».

«Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στην αυλή των κατοίκων του Βέγκας»

Οι αστυνομικοί άφησαν τη λύση του γρίφου επάνω στους χρήστες του Διαδικτύου και όπως ήταν αναμενόμενο οι θεωρίες συνωμοσίας «πήραν φωτιά».

«Έχω ακούσει ότι μονόλιθοι έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό. Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στην αυλή των κατοίκων του Βέγκας και καλύπτονται από την κυβέρνηση», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας.

«Το Χάρβαρντ λέει ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν ήδη να ζουν ανάμεσά μας», έγραψε ένας άλλος κάτω από την ανάρτηση.

Κάποιος μάλιστα ανέλαβε αστειευόμενος την ευθύνη για τον μονόλιθο, γράφοντας: «Προσπάθησα να σιγουρευτώ ότι ταιριάζει με τη γύρω περιοχή. Ό,τι κι αν κάνετε, σας παρακαλώ μην το αγγίξετε. Δεν θέλω να ξαναπάω εκεί πάνω και να σκουπίσω τις δαχτυλιές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Πηγή: in.gr