Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με αναρτήσεις στο Instagram, ο Slimane που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision με το Mon Amour αποθέωσε την Ελλάδα και τον κόσμο που γνώρισε στις διακοπές του στη Μύκονο.

Ο 34χρονος ανέβασε μέσω story στο Instagram, μια φωτογραφία του από την Ελλάδα και έγραψε: «Αγαπώ την Ελλάδα». Στη συνέχεια, με δύο βίντεο, ένα στα αγγλικά και ένα στα γαλλικά, θέλησε να πει σε όσους τον ακολουθούν, πόσο ευχαριστεί τους Έλληνες για την αγάπη που του έδειξαν.

1

«Γεια σε όλους» είπε στην αρχή και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω αν μιλήσω στα αγγλικά γιατί θέλω να πω ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους Έλληνες, γιατί εδώ γνώρισα πολλούς Έλληνες και μου έδωσαν πολλή αγάπη. Και είναι απλά τρελό το τι συμβαίνει με το τραγούδι θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να κάνω πολλά πράγματα στην Ελλάδα για εσάς. Και πάλι ευχαριστώ».

Οι διακοπές στη Μύκονο

Ο Γάλλος επέλεξε το νησί της Μυκόνου για να κάνει διακοπές με την παρέα του. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη φίλη του και συνάδελφο Anabel,λίγες μέρες πριν, ο Slimane επέλεξε να φορέσει μια μαύρη φούστα κατά την έξοδό του με μεγάλη παρέα και ολοκλήρωσε το λουκ του, με ένα άσπρο φανελάκι, μαύρες κάλτσες και αθλητικά παπούτσια.

1

Πηγή: Protothema.gr