Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταφέρεται ο 48χρονος ύποπτος για την γυναικοκτονία της 41χρονης στην Πάφο.

Σύμφωνα τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 48χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 41χρονης, ο οποίος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, έλαβε σήμερα εξιτήριο και οδηγήθηκε για εξέταση στον κυβερνητικό ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε ότι ο ύποπτος χρίζει υποχρεωτικής νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα. 

Οι ισχυρισμοί του 48χρονου 

Ο 48χρονος ισχυρίστηκε κατά τη διαδικασία προσωποκράτησης του ότι το θύμα τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής για να μιλήσουν για τα μεταξύ τους προβλήματα. Κατά την συνάντηση τους, σύμφωνα με τον ίδιο, η 41χρονη του ζήτησε κάποιο χρηματικό ποσό ώστε να αποσύρει την καταγγελία που η ίδια είχε κάνει εναντίον του στις 11 Ιουνίου στο Γραφείο του Κλιμακίου Βίας στην Οικογένεια στην ΑΔΕ Πάφου.

Αυτός αρνήθηκε και ξεκίνησε μια έντονη μεταξύ τους λογομαχία, όπως ανέφερε ο 48χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχτηκε πρώτος επίθεση από το θύμα. Από εκεί πέρα, ανέφερε, έχασε τις αισθήσεις του και δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Που στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και του υπόπτου, ενώ αναμένεται να ληφθούν πέραν των 40 καταθέσεων, καθώς και στην περιοχή όπου διαπράχθηκε το αδίκημα. Την ίδια ώρα θα διερευνηθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή,ενώ θα γίνουν και επιστημονικές εξετάσεις. Στο πλαίσιο των εξετάσεων θα ερευνηθούν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τόσο του θύματος όσο και του υπόπτου, συμπλήρωσε.

Εξάλλου υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της 41χρονης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της, οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από τέμνον και νήσσον όργανο. Η 41χρονη είχε δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 12 ετών την ευθύνη των οποίων ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.