Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη φετινή σεζόν που έρχεται στο τέλος της, τα νούμερα τηλεθέασης, τη λήξη της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν νιώθει να της λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το πάνελ της εκπομπής της, εφόσον δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις φέτος και εκείνος δεν πέρναγε καλά. Ωστόσο, τόνισε ότι τον αγαπάει και τον θαυμάζει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον εξής λόγο: Τον τελευταίο καιρό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ήταν λίγο... νομίζω ότι είχε κουραστεί από αυτό και εφόσον υπήρξαν αυτές οι εντάσεις και ο Ανδρέας προφανώς δεν πέρναγε καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που δεν περνάει καλά, με το ζόρι. Θέλω να είναι καλά, τον αγαπώ, τον θαυμάζω, τον ευγνωμονώ, ήταν μεγάλη μου τιμή. Καλύτερα κάτι να τελειώνει, παρά να τεντώνεται και να ξεχειλώνει και να φτάνει στα άκρα».

Για την πιθανότητα μιας ακόμη συνεργασίας τους, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ. Αλλά στην παρούσα φάση και με τις δεδομένες συνθήκες και εφόσον κουράστηκε και ο ίδιος, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος. Ο Ανδρέας θα κάνει άλλα πράγματα, εγώ συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω. Για ποιον λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση αν κάποιος δεν περνάει καλά και δεν είναι ευχαριστημένος;».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια μίλησε για τον προσωπικό απολογισμό της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα ότι δεν είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη. Αρχικά, είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά, που δόξα τω Θεώ είμαι σε μια εξαιρετική εταιρεία παραγωγής και ένα εξαιρετικό κανάλι και έχω μια όμορφη συνεργασία. Από εκεί και πέρα αν με ρωτάς αν κουραστήκαμε, ναι ήταν μια πολύ απαιτητική σεζόν, εντάσεις είχε, δύσκολες στιγμές είχε, αλλά - βάζω πάντα τον πήχη πολύ υψηλά, ποτέ δεν θα σου πω ότι είμαι ευχαριστήμενη - θα σου πω ότι το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό».

Επίσης, πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που τα παίρνω πολύ μέσα μου όλα. Όταν υπάρχει μια ένταση στη δουλειά, ίσως επειδή δεν έχω τη δική μου οικογένεια, γυρνάω σπίτι και κάθομαι και το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και με επηρεάζει. Είναι κάτι που προσπαθώ σιγά-σιγά να αποβάλω, αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου ξεχώρισε τον Γιώργο Λιάγκα στη συγκεκριμένη ζώνη: «Ο καθένας κάτι το διαφορετικό. Αν με ρωτάς το 10 π.μ. - 1 μ.μ. καθαρά είναι ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει και λίγο κάτι διαφορετικό. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλοι πήγαν σχετικά καλά. Τη μία μέρα είμαστε εμείς πρώτοι, την άλλη οι άλλοι. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που θυμάσαι παλιά, τα 25-30%. Είναι λογικό, υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές».

«Θα έχει κάποιες αλλαγές του χρόνου, δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες», αποκάλυψε σχετικά με την εκπομπή της.

Τέλος, για την κόντρα που υπήρξε με τη Δανάη Μπάρκα, καθώς είχε φωτογραφηθεί να φιλάει τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε: «Έχει τελειώσει η ιστορία με την Δανάη Μπάρκα. Ο καθένας να κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί και πολύ όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, ήταν κάτι προσωπικό που βρήκε προς τα έξω, όχι από εμένα, εννοείται. Δεν επέλεξα εγώ να το κάνω δημόσιο. Αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Από εκεί και πέρα όλα καλά, δεν κρατάω κάποια κακία».

Πηγή: Protothema.gr