Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σύζυγό του, αλλά και τον έρωτα.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε: «Αυτόν τον καιρό, ψυχολογικά είμαι ευτυχής. Με τα πιτσιρίκια μου είναι μια νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά που με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. «Είχαμε ένα μπακάλικο στη γειτονιά μας, ο μπακάλης μας έβαζε στην καρότσα σε ένα ημιφορτηγό και μας πήγαινε για μπάνιο. Ο έρωταας είναι ένα αίσθημα που δεν είναι φυσιολογικό, παθαίνεις τρέλα. Στον έρωτα θες τον άλλο, στην αγάπη θες το καλό του άλλου. Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την ώρα, είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο», δήλωσε.

Αναφορικά με την οικογένειά του, είπε: «Μετά τα παιδιά "σκοτωνόμαστε" με την Ανίτα, "παίζουμε μπουνιές" όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη, όταν φύγει ο έρωτας σου λείπει. Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Εγώ είμαι Ταύρος κι εκείνη Τοξότης. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Θα φάμε πάντα μαζί το μεσημέρι και πρωινό. Έχουμε την πολυτέλεια, γιατί δεν εργαζόμαστε εκτός».

Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε επίσης, για τη σόουμπιζ. «Ο κόσμος του θεάματος μαζεύει πολλούς ανθρώπους με μεγάλο "εγώ", το οποίο διογκώνεται με τα φώτα και τη λάμψη. Έχω σταματήσει συνργασία με χαρά, λόγω ανθρώπου που είχε μεγάλο "εγώ"», αποκάλυψε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία που είπα το "ναι", απλά για πολλά χρήματα. Είμαι απελπιστικά αυστηρός κριτής του εαυτού μου, με διακατέχει μια ενσυναίσθηση από παιδί».

Πηγή: protothema.gr