Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας, αξίας 5,200 ευρώ, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι της Κυριακής, κλάπηκαν από τον περιφραγμένο χώρο εργαστηρίου, στην επαρχία Λεμεσού, δύο μηχανές αυτοκινήτων, μαζί με τα δύο κιβώτια ταχυτήτων τους, συνολικής αξίας 3,000 ευρώ, τέσσερις ζάντες τροχών αυτοκινήτου, αξίας 1,000 ευρώ, καθώς και 150 τεμάχια ξύλινων σανιδιών, αξίας 1,200 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο υπόπτων, αντρών ηλικίας 49 και 32 ετών. Ο 49χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ χθες Τρίτη, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη και ο 32χρονος ύποπτος, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.