Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη κλοπιμαίου οχήματος, στη Λεμεσό.

Την υπόθεση κατήγγειλε τα ξημερώματα 29χρονος, σύμφωνα με τον οποίον, ενώ βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων και στην προσπάθεια του να διαφύγει, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του. Τα ίδια πρόσωπα, σύμφωνα με την καταγγελία, τον ακολούθησαν και συνέχισαν να του επιτίθενται ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να του απέσπασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτό.

Πριν ακόμη γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, μέλη της είχαν εντοπίσει το όχημα να οδηγείται με υπερβολική ταχύτητα στην οδό Ανεξαρτησίας, με τον οδηγό να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη στη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Χριστόδουλου Χατζηπαύλου.

Στις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει, ο οδηγός φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και να προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας και δεύτερο κόκκινο φωτεινό σηματοδότη σε παρακείμενη συμβολή, ενώ σε σημείο της διαδρομής που ακολούθησε, προσέκρουσε σε μεταλλικά πασσαλάκια και συνέχισε την πορεία του μέχρι και την περιοχή της πλατείας Σαριπόλου.

Τελικά ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν και στη σύλληψη του, για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 28χρονος ύποπτος οδηγός του κλοπιμαίου αυτοκινήτου τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις, σχετικά με την υπόθεση επίθεσης, ληστείας, και παράνομης κατοχής περιουσίας. Παράλληλα, η Τροχαία Λεμεσού διερευνά εναντίον του υπόθεση τροχαίων αδικημάτων.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.