Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων επιβλήθηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σε άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση 14 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, κλοπής αυτοκινήτων, παράνομης κατοχής περιουσίας, και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από επιχείρηση έρευνας, που πραγματοποίησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, στις 22 Ιανουαρίου, 2022. Η επιχείρηση έρευνας στην κατοικία όπου εντοπίστηκε να διαμένει ο 35χρονος, πραγματοποιήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εξασφαλίστηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν για την εμπλοκή του στη διάπραξη αριθμού διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και κλοπών αυτοκινήτων, που είχαν διαπραχθεί στην Πάφο.

Κατά την έρευνα στην κατοικία όπου εντοπίστηκε ο 35χρονος, ανευρέθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, συλλεκτικά νομίσματα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία τηλεόραση, ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων και μία χειροβομβίδα.

Τις 14 συνολικά υποθέσεις, διερεύνησε το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Στρουμπιού, Πέγειας, και Πόλης Χρυσοχούς, καθώς και σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου.

Φωτογραφίες από την έρευνα που έγινε στην οικία του το 2022

1
1
1
1
1