Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τ

Μια παρουσιάστρια ειδήσεων της Βοστόνης επαινείται για τον επαγγελματισμό της καθώς συνέχισε απτόητη να λέει τις ειδήσεις ενώ πιθανότατα κατάπινε μια μύγα σε ζωντανή μετάδοση.

Το βίντεο της παρουσιάστριας του Boston 25 News, Βανέσα Γουέλς, φαίνεται να δείχνει ένα μαύρο αντικείμενο να αιωρείται στη γωνία του δεξιού της ματιού πριν πέσει στο στόμα της.

 

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια το παίρνει αψήφιστα, καταπίνει ό,τι κι αν ήταν και συνεχίζει τη δουλειά της.

Το βίντεο του περιστατικού δημοσιεύτηκε στη δημοφιλή σελίδα meme του Instagram @memezar και έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 likes.

Οι χρήστες των social media θαύμασαν την ικανότητα της παρουσιάστριας να παραμένει συγκεντρωμένη στη δουλειά της κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. «Αυτό είναι επαγγελματισμός» σχολίασε κάποιος. «Πρέπει να πάρει αύξηση» πρόσθεσε ένας άλλος με έναν τρίτο να αναφέρει: «Ούτε καν ταράχτηκε. Κορυφαίος επαγγελματισμός».

Πολλοί ωστόσο υποστήριξαν ότι μπορεί να μην ήταν μύγα αλλά μια ψεύτικη βλεφαρίδα. «Μοιάζει περισσότερο με ψεύτικη βλεφαρίδα, σαν να ξεκόλλησε όταν ανοιγόκλεινε τα μάτια της» σχολίασε μια γυναίκα.