Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριος θα είναι ο καιρός μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο μετά, αναμένονται νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήμερο.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήμερο,  για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.