Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε πρόσφατα ότι «με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια» με την παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη να έχει λυθεί.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ξέχασε όσα είπε ο κουμπάρος της κόρης της για την ίδια, όταν μαινόταν η οικογενειακή ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πριν λίγο καιρό.

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρόυ επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της με την κόρη της έχουν αποκατασταθεί. Ειδικότερα για τη μήνυση, η δικηγόρος είπε στο «Πρωινό ΣουΣου», ότι η Άντζελα Δημητρίου έκανε αγωγή στον Γρηγόρη Εκμαλιάν, «μόνο για το κομμάτι της δήθεν αμοιβής που έλαβε για τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!» όπου η Άντζελα Δημητρίου περιέγραφε τι συνέβη στην Αμερική και τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της.

Τι είχε πει ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για την Άντζελα Δημητρίου

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, όταν έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια του είχε απαγορέψει την είσοδο στο κέντρο που εμφανιζόταν, μίλησε σε αρκετές εκπομπές, μεεταξύ άλλων και στο «Fay's Time» για το παρασκήνιο του τσακωμού μητέρας και κόρης στην Αμερική και επισήμανε, ότι ο γαμπρός της ήταν εκείνος που κανόνιζε τις συνεργασίες της και τις περιοδείες της. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει «φρένο» στα έξοδα της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν αρκετά. Σχετικά με αυτό είπε: «Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή».

O κουμπάρος του ζευγαριού ανέφερε ακόμη, στην εκπομπή ότι: «Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν έχω ανάγκη να πάρω το οκ από την Όλγα ή την Άντζελα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος».

Ακόμη, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είπε: «Την έχουν μπερδέψει, υπήρχε ένα κύκλωμα πίσω από την Άντζελα όλα τα χρόνια, έρχονται και φεύγουν. Και ξαφνικά, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία, αυτός είναι ο γαμπρός της. Της βάζουν λόγια. Ο γαμπρός της, τη βοήθησε με υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η Άντζελα το έβλεπε αυτό. Η Άντζελα είναι ένα θρύλος πάνω στη δουλειά της και ο κάθε θρύλος όταν νιώσει εγκλωβισμένος, άσχετα αν είναι για καλό, επαναστατεί. Και μόλις της έδωσε το δικαίωμα ο κύκλος από δίπλα, επαναστάτησε εναντίον των παιδιών».

Τέλος, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, είπε ότι: «Τα λεφτά είναι δικά της και όχι δεν μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις» και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Αυτή τη στιγμή έχει κάνει τεράστια καριέρα και θα έπρεπε να έχει μια βίλα 50 εκατομμυρίων, άλλα 20 στην τράπεζα και λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν. Πονάω που τα λέω αυτά».

Πηγή: protothema.gr